top of page
Citrus Fruits

Detox

Feeling good begins from the inside

100% natuurlijke producten waarvan 98%biologisch
~Geef je lichaam alleen het allerbeste

84928502_587644078753404_5396303224019877888_n.jpg
Outdoor Fitness

nieuwschierig?

Altijd al een detox kuur willen proberen? Stel het dan niet meer uit! Happy Figure organiseerd een detoxkuur in groepsverband voor extra stimulatie!  Een detox kuur kan namelijk best zwaar zijn in je eentje! Samen is detoxen veel leuker en heb je een extra stok achter de deur. Je deelt je ervaring,tips en het is ook nog eens heel gezellig. 

 

Mijn ervaring: Detoxen heeft mijn interesse opgewekt, omdat ondanks ik gezond eet, alsnog 'troep' binnen krijg. Denk aan alle bewerkte voeding, E-nummers, zoetstoffen en pesticiden.  Ik wilde zien wat een detox kuur voor mij zou doen. Ik heb inmiddels veel detox kuren afgesloten en elke kuur had enorme voordelen. Toch vond ik dat er weinig ondersteuning was bij de detox kuren en kreeg je kant en klare smoothies, wat uiteraard makkelijk was maar hierdoor wist ik niet hoe ik deze zelf kon maken om zo afentoe eens te gebruiken in mijn dagelijkse leven. Ook vond ik het jammer dat ik het vaak alleen moest doen. Samen word je toch net iets gemotiveerder om de kuur vol te houden, daarom ben ik gaan kijken of ik het anders kon aanbieden, zodat het voor iedereen toegankelijk is en je er echt iets van leert!.  Sinds 2022 heb de certificaten binnen en heb mijn eigen detox lijn opgezet. Ik kan niet wachten om weer  een nieuwe groep te gaan ondersteunen met mijn detox programma.

samen zijn wij sterkerDeze detox kuur is voornamelijk bedoelt om geen toxinen(giftige stoffen) binnen te krijgen door middel van voeding. Deze dagen gaan we terug naar de jager tijd waar alleen onbewerkte producten te eten waren. De natuur geeft je zoveel mooie gezonde poducten,maar helaas komen er steeds weer nieuwe producten op de markt en is het oorspronkelijke product erg verminderd. Zelfs in gezonde voeding wordt er veel ongezonde dingen toegevoegd en zijn er pesticiden aanwezig. Wij gaan deze dagen focussen op gezond en onbewerkte voeding. Dus geen E-nummers,geraffineerde suikers of zoetstoffen....gewoon puur natuur en je lichaam ontgiften! Happy Figure kiest ervoor om een 1 of 3 daagse kuur aan te bieden met 100% natuurlijke voeding.  De ingredienten bevatten geen kunstmatige toevoegingen of toegevoegde suikers/zoetstoffen. Je krijgt over het algemeen in 1 sapje al meer dan 250 gram groente binnen, Sommige smoothies zelfs wel 400 gram groentes. Waardoor je vaak op een dagtotaal zit van 1500 gram groente. Hierdoor krijg je onwijs veel goede vitamine, mineralen en vezels binnen. Je kan nagaan dat als je geen slechte stoffen binnen krijgt in je lichaam maar wel gezond eet dit enorm veel voordelen kan hebben.

Waar is Detox goed voor?

Voordelen

 • Een schone start van je lichaam

 • In 3 dagen meer dan 4500 gram groente binnen krijgen

 • Veel mineralen, vitamine,vezels binnen krijgen

 • opruimen van toxische stoffen uit voeding

 • Je leert lekkere sapjes te maken en producten die erg gezond zijn te gebruiken in je dagelijkse leven.

 • Snel afvallen (Let op dit mag niet het hoofddoel zijn)

 • Je lichaam rust geven van pesticiden en ongezonde voeding

 Eventueel kans op extra voordelen zoals: 

 • Mooiere huid

 • Meer energie na de tijd

 • Betere slaap 

 • Je gezonder voelen

 • Draagt bij aan een gezonde spijsvertering

 • Door het programma in groepsverband te doen werkt het erg stimulerend en is het gezellig. Je staat er niet alleen voor!

 24 uur per dag reinigt je lichaam zich zelf. Met deze kuur zorgen we er alleen voor dat het nog gezonder is en alleen goede mineralen,vitamine en vezels binnen krijgt. 

yoga Asana

Start in de eerste week van juli

 

Je mag zelf bepalen wanneer je in die week start.

3 daagse detox

3 daagse detox all in

Deze 3 daagse detox kuur kan je zelf thuis doen. Je krijgt een detox pakket met alle ingredienten en aanwijzingen die je nodig hebt om  zelf de smoothies te maken. Daarnaast krijg je ook nog online coaching en een gratis E-book met leuke feitjes en weetjes!

Alle producten zijn 100% natuurlijk en 98% biologisch

Het programma bestaat uit:

 • 3 x wake up power shots

 • 6 x 100% natuurlijke smoothies

 • 9 x 100% natuurlijke sapjes

 • verse kruiden voor thee

  • Leuke E-book met duidelijke uitleg, tips en gezonde recepten

  • Een leerzame bijeenkomst over detox met de detoxgroep.

 • Toegang tot besloten detox chatgroep 

 • Online coaching

Zelf toevoegen:

3 x avond eten eigengemaakte biologische soep of salade te kiezen uit 10 lekkere recepten.

Deze 3 daagse programma ontgif je niet alleen het lichaam vanuit voeding maar nog dieper van binnen namelijk je mind set.   De groep  begint 30 juni met de detox kuur, Er word een 1e bijeenkomst georganiseerd over detoxen daarnaast word er een yogales verzorgd waarin je veel basistechnieken, ademhalingen en mindtraining leert. De lessen zijn niet zweverig maar gewoon leerzaam en laagdrempelig! Samen hebben we meer stimulatie en dit zorgt voor een enorme stok achter de deur en dat maakt het traject een stuk leuker.

30 Juni 2023 & 1 en 2 juli

30 juni Sunsetyoga

1 juli 10.00 uur

2 juli 11.00 uur

De lessen worden bij mooi weer, gegeven in de natuur, op een geweldige plek. Bij regen word het binnen gegeven.

ALL IN 3 DAAGSE KUUR
115 EURO

 3 DAAGSE KUUR
100 EURO

Smoothie met ingrediënten

Geen detox kuur bij

zwangere vrouwen

borstvoeding 

prikkelbare darmsyndroom

onder de 18 jaar

voeding allergie

verleden met eetsoornis

Ik was vooral heel benieuwd, wat het bij mij zou doen. Ik voelde me zooo gezond en mijn huid was veel mooier. Ik was wel opeens 3 kilo kwijt. Tuurlijk waren er momenten dat je even moest doorzetten

Deelnemer detox 

yoga.jpg
bottom of page