top of page

Hoevaak doe jij nou echt iets voor jezelf? GUN jezelf YOU time! Even opladen en heerlijk genieten van een een spadagje gecombineerd met yoga en mindfullness!

Tijdens deze heeeeeerlijke yogadag in een afgehuurde privé spa kom je echt helemaal tot rust. We beginnen met een heerlijke mindfullnes wandeling in een mooi natuurgebied. Vervolgens kan je heerlijk uitzweten in de sauna's,lekker uitstomen in een stoomcabine,lekker bubbelen in de jacuzzi, bij het openhaard een magazine lezen of je spieren rust geven in de infrarood cabine. Op en top genieten dus! Er worden 3 verschillende yogalessen georganiseerd. Iedere les is anders. Hierdoor kan je nog meer rust en kan je bepaalde inzichten krijgen. Uiteraard zijn er ook lekkere hapjes/smoothies . We gaan er gewoon een gezellige dag van maken en even YOUTIME... Het is voor iedereen toegankelijk en daarom heb ik er voor gekozen om badkleding te dragen (geen naakt sauna). Ook dames zonder yoga ervaring zijn welkom en krijgen hierdoor juist meer inzichten. (neenee je hoeft er niet lenig voor te zijn)

        Whats in??

  • Afgehuurde prive spa met de deelnemers (stoombad, infra rood cabine,voetenbad, Finse panoramasauna,bio-sauna, overdekte whirlpool, chillruimte met een openhaard)

  • 2 verschillende yoga lessen die je kan bijwonen (lees onderaan de pagina de soorten)

  • 1 interessante mindfullnes oefening

  • Mindfullnes wandeling

  • Gratis fruit, healthy detox smoothies en een lekker toetje!

  • Gratis dranken

  • Badjas gratis gebruiken

  • Gratis gezichtmasker en body scrub

  • E-book Mindfullnes om thuis door te lezen met leuke tips

 

Datum: 9 december 2023

Tijd 10.30 uur tot 16.30 uur

Locatie: Holten

Prijs: 85 euro inclusief gezonde hapjes,2 detox smoothies en een toetje.

*Gaat door bij genoeg aanmeldingen (minimaal 8 en max 12 deelnemers)

AANMELDEN VIA EMAIL OF FACEBOOK. VOL = VOL 

SPA ZENN DAG

GUN JEZELF JE MOMENTJE!

It's time for YOU!

Yoga soorten

Ademhaling en happiness

Hatha yoga

Yoga Nidra (powernap yoga)

Hier leer je de basis ademhalingsoefeningen en wat dit met je mind en lichaam kan doen.  Tijdens de ademhaling oefeningen krijg je ook een heerlijke gezichtmaskertje op waardoor het als een extra feestje voelt! 

Deze yoga is bedoelt voor iedereen. Of je nu wel of niet ervaring hebt in yoga. Je gaat je lichaam uitdagen maar ook zeker rust geven! Door een lekkere flow zul je ook merken dat je ademhaling kan toepassen op de oefeningen, waardoor je nog meer rust krijgt. Door verschillende lenigheidsoefeningen zul je na deze les heerlijk los voelen!

Yoga Nidra is de yoga van de slaap. Dit klinkt heerlijk en dat is het ook! In deze les word je geleid via een bodyscan om vervolgens te ontspannen en eventueel in slaap te vallen. We beginnen met 2 poweroefeningen om vervolgens door te gaan naar de welbekende powernap. Heeeeeeerlijk.

Een perfecte combinatie tussen inspanning en ontspanning. 

Gewoon omdat je het VERDIENT

Ready for step

01

Zet je zelf op 1

02

Krijg rust 

03

Werk aan je ademhaling

04

Even niks!

Dames in sauna
Spa en wellness
bottom of page