top of page
Massage therapie

take care of your body

Hallo Topper,   

 

Wat goed dat je de cupsmassage gaat uitproberen. Het voelt heerlijk als je goed voor jezelf zorgt. Je zult merken dat niet alleen je cellulite minder zichtbaar wordt maar ook je figuur en huid beter word. De massage duurt ongeveer 45 minuten. De massage begint met een stevige been of buik massage met een olie van lemongrass. Daarna ga ik je benen of buik cuppen, dit doe ik door middel van een siliconen cup en verschillende olies, daarna een verstevigende contour gel die verkoelend werkt. Het kan gevoelig zijn de eerste keren maar dat is het zeker waard. Tijdens de massage leg ik je uit hoe je dit thuis zelf kan doen.

 

Wat wordt er verwacht van jou?

 

Vul de intake formulier in voor de massage. Dit mag je mee nemen of na mij toe sturen. (zie word document onderaan de pagina).  Neem daarnaast een handdoek mee. Voorkeur een grote badhandoek. Zorg dat je gedoucht bent voordat we gaan cuppen.  Het maakt verder niet uit wat voor ondergoed/broekje je aan doet, zolang jij er maar prettig bij voelt. Drink na de tijd goed water. Dus neem een gevuld drinkflesje mee. Let na de tijd goed op gezonde voeding en probeer na de tijd 3 keer per week te bewegen.

 

Je wordt verwacht aan de Zwingel 15,7772 SK te hardenberg. Mocht je nog vragen hebben kan je mij bereiken via facebook, e-mail of telefoon: 0611486447 en indien je een afspraak hebt met mijn collega Lisa: 0627653650

 

Geen massage bij besmettelijke huidaandoeningen, extreme vermoeidheid, hartafwijking,infectieziektes of koorts, hoge bloeddruk, kanker, trombose,vaataandoeningen en zwangerschap. Heb je een allergie voor noten, laat het mij dan van te voren weten, aangezien ik olies gebruik waar bijvoorbeeld noten zijn toegevoegd.

 

De kosten voor de massage is 35 euro.  Heb je zelf al een cup, mag je die meenemen, zodat ik hiermee kan werken(ivm hygiene) Heb je er niet een? Dan kan je deze aanschaffen .Je betaald voor een cup 10.00euro (1e keer dus 45,00 euro voor massage en cup) Je kan dit contant mee nemen, aangezien ik geen pin heb. Wil je een vervolg afspraak maken betaal je 35 euro voor een massage en hoef je dus niet meer voor de cup te betalen. Je kan er ook voor kiezen om het 4 weekse traject te volgen van 150 euro. Je word dan ook elke keer gewogen als stok achter de deur. Daarnaast krijg je krijg je extra voedingsadviezen.

Hieronder vind je nog een leuke E-book waardoor je een beetje een idee hebt, wat je te wachten staat en een Word document met een intake formulier. Wil jij deze ondergtekend terug sturen of meenemen naar de 1e keer cupping?

Ik heb er veel zin in!

Spelen op bed

be happy

bottom of page