top of page
85157419_885324701899787_540681359310874

week 1

Kilo's is bijzaak...

Hoe gek klinkt het om met een afval programma mee te doen, waarin word gezegt dat het niet om de kilo's gaat! Het gaat om zoveeeeeel meer! Je zult merken dat je in deze 10 weken jezelf leert kennen, veel over voeding leert, maar ook zeker over je mind. Er zullen weken soepel gaan, maar ook zeker weken moeilijk! Je leert gezonder te zijn, bewuster, en meer te genieten van kleine dingen! Je leert jezelf te accepteren. De kilo's die vliegen er dan vanzelf wel af! Zet je focus op JOU! 

Je hebt de eerste week zoveel informatie ontvangen. Vandaar dat wij het weekthema even rustig houden. Duik in de E-book, speel met de dagen, koop lekkere gezonde dingen en besef vooral dat jij aan het leren bent! Je kan niet alles in 1 keer goed doen! Hieronder kan je nog een keer de checklist vinden. Heb jij ze met JA beantwoord? Ga dan lekker knallen.

Heel veel succes en YOU GOT THIS!

xxxx Lonneke

1ste peptalk van de coach

dubbelcheck

Heb je je start gewicht en centimeters op de weeglijst genoteerd?

Heb je een hoofddoel en subdoel uitgekozen? Bijv: hoofddoel 8 kilo in 10 weken, 1e doel is 0,8 kilo afvallen in de 1e week of juist geen focus op kilo's maar 1e doel is 6 eetmomenten plannen, of meer dan 1,5 liter water drinken?)

 

Heb je genoeg gezonde opties in de keuken/ werktas?

 

Heb je 3 low carb dagen in de week geplant? Op deze dagen eet je dus geen brood en hoef je dus niet te bewegen. Je moet dit dus eerst plannen om te weten wat je mag eten.

 

Heb je 3 sportydays in de week geplant en hoe ga jij dit invullen qua sporten? Hardlopen/youtube workouts/sportschool? (bijv maandag hardlopen, woensdag wandelen plus buikspieren, vrijdag youtube workout 45 minuten)

 

Heb je 1 happyday in de week geplant?

 

Heb je de app gedownload en ingesteld op eiwit rijkdieet en ongeveer rond de 1300 kcal? 

 

Heb je uit gerekend wat je aan vocht mag drinken? (30ml x lichaamsgewicht?)

Heb je de E-book rustig doorgelezen ter inspiratie?

 

Heb je je aangemeld op de facebookgroep 8 kilo in 10 weken? Hier vind je nog meer inspiratie en informatie. Ook kan je daar de volgende week menu’s en thema’s downloaden via het knopje bestanden?

 

Heb je zin om deze komende 10 weken te gaan knallen? YES??? Dan ben je er nu 100% klaar voor! GOODLUCK

bottom of page