top of page
bedankje.jpg
62376864_2337718356249052_13096774213849

Nanda -21 kilo

topper -12 kilo

Mandy -13 kilo

Berichtje van Nanda:

Ik wil even verslag doen van het levensgrote verschil wat het programma "8 kilo in 10 weken" van Lonneke Schlepers voor mij betekend heeft.
Enthousiast geworden door mijn vriendin - die er al 10 weken op had zitten - ben ik in januari van dit jaar begonnen aan het programma. Met gepaste tegenzin hoor, want het sportschooldeel was voor mij echt de grootste uitdaging van het geheel (dat is nog zwak uitgedrukt 😂).
Een andere eetstijl niet, want in mijn leven had ik ondertussen al ± 100.000 soorten diëten gevolgd.
Maar de laatste jaren was er niets wat echt (blijvend) effect leek te hebben voor mij. Met de trouwerij van mijn dochter in het vizier in augustus, vond ik dat er nu drastisch iets moest gaan veranderen.

Het uitvogelen en invoeren van het eet/drinkgedeelte van het programma ging vrij snel en makkelijk: goed te doen, absoluut geen verhongeren.
En mede dankzij de 'smokkeldag' ook ruimte voor genieten, zoals Lonneke ons leerde.
Ook het sporten bleek best mee te vallen - hoewel bij de groepslessen van Lonneke mijn tong meer op mijn schoenen hing dan in mijn mond zat 🤣🤣.
En waarachtig, na het programma was ik - ver boven mijn eigen verwachting - 10.4 kg. kwijt en mijn conditie gigantisch opgevijzeld.

Ik dacht, als dit kan, kan er meer.
Op dezelfde voet ben ik daarom verder gegaan.
En zo is het mij gelukt om in september het afvalgewicht te verdubbelen, nl: 21 kg.
Een grote beloning is natuurlijk het feit dat mijn kledingmaat nu 3 maten kleiner is (80% van mijn kledingkast kon er uit 🎉🎉). Wat een heerlijkheid dat er gewoon genoeg in mijn maat beschikbaar is én ook nog leuk staat.

Maar de grootste beloning is mijn gezondheid: ik voel me zo veel fitter en energieker - al vrij snel in de eerste weken van het programma.
Én:
ik slikte 3 soorten medicijnen om mijn bloeddruk onder controle te houden: die heb ik inmiddels allemaal af mogen bouwen en mijn bloeddruk is perfect!! 🎉🎉
Moraal van mijn verhaal: dit is niet zo maar een programma om af te vallen, dit is wat mij betreft een compleet programma voor een gezonde en plezierige leefstijl!

Berichtje van een Topper:

Graag deel ik mijn ervaring met jullie. Zoals jullie misschien al gezien hebben, heb ook ik het traject behaald! Namelijk de 8 kilo (alleen niet in 10 weken). In totaal zelfs 12 kilo! Ik heb mij opgegeven voor deze uitdaging, omdat ik niet meer lekker in mijn vel zat. Ongemerkt slopen de kilo’s erbij, jaar na jaar. Ik merkte het vooral aan mijn kleren, ik moest van mezelf wijde kleren dragen. Zo kon ik het verbergen, maar als ik nu terug kijk. Wie heb ik nu eigenlijk voor de gek gehouden? Wel heb ik al een tijdje gekeken naar een goede manier van afvallen. Maar veel dat ik tegenkwam stond mij niet aan, zoals shakes. Ik wilde het op een natuurlijk manier, dus meer bewegen en gezonder eten. Dat is wat Lonneke mij kon bieden. Geen gekke of moeilijke maaltijden, maar lekker gewoon. Daar houd ik van!

Heerlijk om nu weer lekker in mijn vel te zitten! Niet alleen door minder kilo’s door een ander eetpatroon, maar ook door regelmatig te sporten! Fijn om jezelf te zien groeien (haha), maar dit keer niet in gewicht, maar in sportprestaties! Je merkt dat alles makkelijker wordt, om maar een voorbeeld te noemen: traplopen. Nu op naar een volgende uitdaging: de Wild Man Run. Een wedstrijd van ruim 8 kilometer met 28 obstakels. Iets waar ik een paar weken geleden echt niet aan moest denken.

Voor iedereen die nog motivatie zoekt! Ik hoop dat ik een voorbeeld kan zijn!

SUCCES!!

Topper Naomi

Berichtje van Naomi:

In mei ben ik begonnen bij Happy Figure. Mijn doel was om mijn oude broeken weer te kunnen dragen die veel te strak zaten. De 3 low carb dagen en de 3 sport dagen waren erg goed vol te houden qua eten. Lonneke geeft je goede begeleiding en ze weet waar ze het over heeft. Nu een paar maand later sta ik een stuk zelfverzekerder in mijn schoenen en kan ik met gemak mijn oude broeken weer aan. Maar we zijn er nog niet, we gaan nog door💪🏽 Dankjewel lieve Lonneke voor deze goede begeleiding

topper

referenties

Goed vol te houden! Het voelt niet als een dieet. Ik ben zeer tevreden. Maar wat wil je ook met een zo'n top coach.

Echt een aanrader!
Je leert je eigen leefstijl aan.. en begeleid door een goeie coach! Ze is Lekker enthousiast, eerlijk en motiverend :) 👌🏻

Opnieuw weer bij haar begonnen voor nog meer resultaat.

Zoveel geprobeerd. Veel afgevallen en nog meer aangekomen. Ik werd er alleen maar ongelukkig van. Hoeveel ik vroeger kon genieten van een dagje winkelen des te meer zag ik er nu tegen op . Niks stond meer leuk. Altijd wat wijdere kleding om van alles te verbloemen. De knop moest om!! Ingeschreven bij Happy Figure. En nu.... eindelijk voel ik me weer heerlijk. Sporten is zelfs weer leuk geworden. En shoppen???...tot ik er bij neer val!! Nooit meer terug naar hoe het was. Met af en toe wat pep talk van Lonneke ga ik het vast en zeker volhouden.

Mijn mooiste compliment kwam van m'n man die er nooit wat van heeft gezegd dat ik voller werd. Maar toen ik in m'n nieuwe out fit beneden kwam zei hij "God wat heb je toch een mooi figuur gekregen". Die schat van mij

KIM - 10.4 KILO

Lonneke is altijd enthousiast! Samen stel je heldere en haalbare doelen in, je werkt er naartoe maar zorgt vooral voor een andere mindset. Het is geen dieet maar een nieuwe levensstijl!
Je leert goed voor jezelf te zorgen dmv goede voeding en leuke manieren van bewegen. Ik kan het iedereen aanraden!

Een progamma wat zelfs bij mij past! met toch redelijk zwaar werk goed vol te houden!!! als ik het kan kan iedereen het!!

Super goede advies en begeleiding gehad in deze 10 weken. Ik raad iedereen dit aan mij heeft het zeker geholpen. Ze is een topcoach!!
in oktober 2019 bij lonneke begonnen aan het programma 8 kilo in 10 weken , ik weet nog goed dat ik op een punt was waarbij ik helemaal niet fijn in mijn vel zat en gewoon niet tevreden was met wat ik zag in de spiegel. Eenmaal bezig met het traject ben ik steeds fijner over mijzelf gaan denken en zie ik zo een duidelijk verschil zowel lichamelijk als mentaal! Ik begin mijzelf weer helemaal terug te vinden 😁
Het aanhouden van 3 sporty days en 3 low carb dagen is voor mij erg goed te doen, het motiveert enorm omdat je ook steeds meer naar een doel toewerkt , en je merkt dat je fysiek ook vooruitgang boekt.
Ik ben superblij met het resultaat en we gaan vrolijk door! Bedankt voor alles Lonneke! 😊

Mandy's woorden:
Ik heb mee gedaan aan programma Happy Figure. Een programma dat mij geholpen heeft om mijn levensstijl te veranderen. En dit met lekker gezond eten! In het programma heb ik geleerd om bewuste keuzes te maken! Ik ben niet alleen kilo's kwijt, maar ik voel mij een stuk fitter en ben weer happy met mijn lichaam. En dat is toch het aller belangrijks

Topper - 41,1 kilo

Van 118 kilo naar 76.9 kilo.

Succes verhaal van een van de Toppers,
Ik ben altijd al stevig geweest....maar ik was na mijn zwangerschappen op mijn zwaarst.... 118 kilo dit kwam door meerdere dingen postnatale depressie schildklier en niet meer sporten....voordat ik kinderen kreeg, was sporten mijn leven....gaf 10 uur in de week les en was stevig gebouwd maar wel fit.

Toen ik op een gegeven moment niet meer in een zweefmolen met mijn dochtertje paste was de maat vol er moest wat gebeuren. Toen ben ik naar een cursus gegaan..in groepsverband samen sporten/ gesprekken met een diëtist/ maatschappelijk werker en ik viel zo'n 30 kilo af....ik hield het gewicht eraf... maar was nog altijd niet tevreden...na een jaar stabiel te zijn geweest, werd ik geopereerd aan mijn schouder...sporten kon dus even niet meer en ook thuis verliep alles even niet zo goed...ik was zo bang om weer aan te komen dus begon ik met een andere dieet...de kilo's vlogen eraf en wat voelde ik me goed...en dat zonder sporten.
Heerlijk toch ...dacht ik!!

Uiteindelijk woog ik 72 kilo maar Ik voelde me helemaal niet goed...was heel snel moe...kreeg haaruitval en had weinig energie. Tot mijn grote frustratie kon ik het gewicht niet vast houden....ik begon te jojo en

Toen begon mijn gevecht tegen de kilos weer opnieuw...maar wat ik ook deed steeds zag ik die weegschaal weer omhoog gaan.
Nadat ik weer opnieuw een poging deed om af te vallen met shakes...had ik zoiets...wanneer mag ik nu weer eens gewoon eten
Kon die shakes en repen niet meer ruiken...bah...

Toen ik bij Lonneke kwam woog ik weer 86 kilo,
Inmiddels ben ik weer onder de 80 kilo, dat was mijn eerste mijlpaal...dus gehaald...nu naar mijn eind punt 75 kilo....dat is mijn streefgewicht en afgelopen week gaf de weegschaal 76,9 aan...wat heerlijk dat het nu ook lukt met gewoon gezond leven, eten en sporten...niet meer die vieze shakes...maar lekker en gezond eten

Ik heb de zin in sporten weer terug en ik geniet elk weekend echt van mijn happy day... zo houd ik het vol
Ik zal altijd wel een haat liefde verhouding houden met de weegschaal, maar ik kan dit...ik geniet maar met mate

MICHELLE- 8 kilo

Voordat ik bij Lonneke kwam, had ik al allerlei manieren geprobeerd om af te vallen, steeds bleef ik 1 a 2 kg afvallen, maar vervolgens kwam het er net zo hord weer bij. begin zomervakantie ongveer vertelde een vriendin dat ze aan het afvallen was en dat zij dit bij Lonneke doet, ik heb mijn vriendin om uitleg gevraagd wat dit precies in hield, vervolgens ben ik hier over gaan praten met mijn man en die gaf aan dat ik dit maar gewoon moest gaan proberen. Dus een afspraak gemaakt met Lonneke en zij heeft mij alles nog een keer uitgelegd, ook een sportabonoment afgesloten en ervoor gegaan, ik had in het begin het idee van dit gaat vast ook weer niet lukken. maar ondanks alles, viel ik steeds meer af in kg en in cm. ik krijg een hoop complimenten dat ik er goed uit zie. mijn onzekerheid over mijn lichaam is beetje bij beetje aan het wegtrekken en ik begin mijzelf weer mooi te vinden, Lonneke Heel erg bedankt voor alles en wij gaan nog gewoon door.

Het hele programma zorgt ervoor dat die 8 kg in 10 weken haalbaar is. De eetstijl is absoluut makkelijk te volgen en te blijven doen. En het enthousiasme van coach Lonneke helpt ook absoluut! Ze zorgt ervoor dat je er achter komt dat je meer kunt dan je dacht dat je kon.

Heel goed te doen. Ik heb het gedaan zonder er bij te sporten en toch ruim 11 kilo afgevallen in 10 weken. En ik ga gewoon door.

Weer een topper wil haar verhaal delen met jullie. Ze is al 12.5 kilo kwijt en gaat gewoon lekker door! #trotse coach!

Net als zo veel vrouwen heb ook ik meerdere diëten gevolgd. Soms met resultaat, maar vaak ook niet.
Drie jaar geleden ben ik met behulp van shakes en veel sporten 13 kilo afgevallen. Toen der tijd maakte ik met mezelf de belofte dat ik nooit en ten nimmer meer op dat gewicht wilde komen.
Nou je raadt het denk ik al wel? Afgelopen zomer zat het er weer aan. Ik baalde enorm en wilde er wel weer wat aan doen, maar als je dan met een sporter samen woont die enorm veel eet (te veel voor mij in ieder geval) en de verleiding groot is dan schiet dat niet echt op..

In de sportschool hoorde ik over Lonneke haar programma en ik was vrijwel direct enthousiast, maar ik had nog wel enige twijfel. De kilo's er af krijgen lukt me vaak wel, maar er ook daadwerkelijk afhouden.. Dat is voor mij (en waarschijnlijk velen) een dingetje.

Een paar dagen voor mijn eerste afspraak met Lonneke was ik toch wel benieuwd wat ik ondertussen al woog. Nou ik schrok zo erg (93 kilo) dat ik per direct anders en gezonder ben gaan eten. Ik kon dan ook niet wachten om naar Lonneke te gaan.

Gelukkig is het sporten voor mij geen dingetje dus dat voordeel heb ik al.

In de afgelopen 14 weken heeft Lonneke mij geleerd anders en GOED te eten. Ik vind haar programma GEWELDIG en weet je wat het mooiste is? Het is goed te combineren met het thuisfront en je hoeft absoluut geen honger te lijden. Er zijn namelijk zo veel lekkere dingen die je wel mag.

Inmiddels moet ik nog 2.5 kilo en dan heb ik mijn streefgewicht gehaald. Daar ben ik Lonneke enorm dankbaar voor want ik voel me super goed!! De kilo's er af houden gaat geen probleem worden want ik kijk anders naar eten, ga er bewust mee om en ben geen emotie eter meer. Een super goede basis om happy te zijn met mezelf!

Dus ben je niet happy met jezelf door o.a. de extra kilo's? Ga naar Lonneke!!

Gelukkig blijf je nog even mijn stok achter de deur, maar Lonneke bedankt voor al je kennis, advies en deze verandering!

Topper

48387952_2075830122437878_26151830766108
bottom of page