top of page

'Wat ik heb geleerd, wil ik graag overbrengen naar jullie!'

75349201_2588639674524048_85772732689295

mijn verhaal

Ik durfde niet op de weegschaal te staan en een legging zat lekkerder dan een spijkerbroek. Zwemmen in de zomer? Laten we dat in Scheveningen doen. Lekker ver weg van de bekende mensen! Een zak chips ging dan ook iets te vaak open en die moest dan ook gelijk leeg. Een gezonde boterham in de pauze? Nee hoor. De supermarkt is om de hoek om snel & gemakkelijk een lekker broodje te halen. Zo creëer je in die tijd kilo’s. Deze kilo's heb ik er af geprobeerd te halen door verschillende dieetboeken, waar het me net iets te zwaar aan toe ging. Na school of werk thuis op de bank, puur omdat er geen energie meer over was. Ik dacht, hoe minder ik eet, hoe sneller ik afval. Natuurlijk hield ik dat niet lang vol en ging ik weer lekker door met snoepen! 

 

4 Jaar geleden heb ik groepen gecoacht met een koolhydraatarm dieet. Al snel zag ik dat dit niet voor lifetime was. Je kan niet zonder deze producten. Ook ben ik een weightwatchers coach geworden en heb ik met veel plezier mensen begeleid. Dit was echter nog niet helemaal waar ik achter stond. Daarom besloot ik in februari 2018 om mij in te schrijven bij de kamer van koophandel| om zo de kennis door te kunnen geven en hulp te bieden aan mensen die in hetzelfde schuitje als mij zitten. Geleerd dat ik iets moest gaan ontdekken wat ik mijn hele leven vol kan houden.

Na veel onderzoek naar voeding en bewegingscursussen en de opleiding gewichtsconsulente ben ik nu bevoegd om mijn kennis door te geven door middel van een programma dat werkt op mijn eigen manier. 3 dagen strenger zijn voor je zelf, 3 x sporten in de week en op deze dagen mag je iets meer genieten. Daarnaast gewoon lekker je happy day! Want je moet ook nog kunnen genieten. Trakteer jezelf, maar niet te vaak. Wordt bewust van wat je eet, reflecteer en leer. Geloof in je zelf, want als ik dit kan, kan jij dit toch ook? Je zult je zelf fitter voelen, gezonder en vrolijker. Dit gun ik jou!

 


Mijn doel is om samen met jullie te werken aan jouw persoonlijke streefgewicht 

en dat ik, wanneer jullie er klaar voor zijn, je kan loslaten zodat je je het programma echt eigen hebt gemaakt en zelf de kennis en inzichten hebt gekregen over voeding en je eigen lichaam.

57400199_2320204181392119_11618494103524
bottom of page