top of page

J u s t Breath

Hoevaak neem jij eens tijd voor jezelf?

Cupping massage

Feeling good comes from the inside...

35 euro

106491535_3164153393605540_7215019653121

Cuppingmassages hebben een geweldig effect om je huid te verbeteren. Het kan op de benen,billen,buik,armen maar ook gewoon heerlijk als rug massage. Cupping word vooral ingezet ter bestrijding van cellulite, striae, vermoeidheid en lichaamspijnen. Cupping richt zich op verkrijgen van gezond en goed functionerend bindweefsel.  De massage duurt ongeveer 45 minuten.


We beginnen met een stevige bindweefsel massage die gelijk je bindweefsel los maakt. Vervolgens worden er cupps aangebracht om het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopte vocht, De massage wordt gedaan met siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Dit zorgt ervoor dat alles lekker los komt en je afvalstoffen veel beter weg kunnen. Wanneer je arfvalstoffen uit je lichaam zijn, zie je de huid duidelijk mooier en strakker worden! Je verliest geen vocht maar wel cm’s, Daarnaast kan je jezelf een stuk energieker voelen door het afvoeren van gifstoffen.  Door de diepe stevige massagetechnieken heb je altijd resultaat!!  Een supergave techniek, wat in het begin wel erg gevoelig kan zijn...maar dat is het zeker waard!

 

Daarnaast werken we nog met een lekkere contour pakking van zeewier . Deze verpakking zorgt ervoor dat de behandeling versnellend en verstrakkend werkt. Daarnaast is het een cadeautje

aangezien cupping zelf soms onprettig aan kan voelen wanneer je doorbloeding daadwerkelijk vast

zit. (gelukkig is dat onprettige gevoel maar heeeeel even!)

Je kan er voor kiezen om naast deze pittige maar fijne massage af te sluiten met een heerlijke gezichtsbehandeling met verschillende 100 % natuurlijke

producten. Je betaald hier maar 10,00 euro extra voor. 

Na deze massage voel je je voldaan, leer je hoe je cupps thuis kan gebruiken,ruik je heerlijk en ben je ondanks de istevige massage toch nog lekker ontspannen.

Wij werken met je eigen cup in verband met de hygiene. Je kan deze aanschaffen voor 8,00 euro. Wil je nog een vervolg afspraak, kan je deze cup gewoon weer mee nemen.

Wil je alleen een cup proberen en niet een massage? Dan zijn de kosten 15,50 euro voor de cup.

Naast deze behandeling krijg je ook een mooie E-book om zo thuis alles nog even rustig door te lezen. In de E-book staan ook leuke tips in over voeding,beweging en huidverbetering!

Kosten overzicht:

1e keer intake + cupmassage met gratis cup 45,00 euro

45 minuten Cup massage zonder cup aanschaffen 35,00 euro

60 minuten Cupp massage met gezichtsbehandeling 48,00 euro

Losse cup met E-book 15,50 euro            

of kies het cuppingstraject waar je ook voedingsadviezen krijgt, wegingen,coachmoment en 4x een cuppingmassage voor 150 euro              

Geen cuppingmassage bij

Besmettelijke huidaandoeningen

Extreme vermoeidheid

Hartafwijking

Infectieziektes of koorts

Hoge bloedruk

Kanker

Trombose

Vaataandoeningen

Zwangerschap

RESULTATEN - CUPPING
cupping 2 keer.jpg
cupping 4 weken.jpg
cupping buik  4 weken.jpg
huid verbetering cup.jpg
cupping en pt.jpg
4 weken buik cupping.jpg
cupping 4 weken buik.jpg
2 x cupping.jpg
106491535_3164153393605540_7215019653121
cupping 4 weken benen.jpg
cupping ronddom knie.jpg
bottom of page